Снимка: outnow.ch
fallback

Тя може би изглежда очарователна и сладка. Тя може би изглежда като идеалната жена, която сте чакали досега. Въпреки всички прекрасни неща обаче във вас остава неприятно чувство на обърканост и недоверие.

Тя казва, че ви обича, но действията ѝ не го потвърждават. Ако усетите противоречиви знаци в началото на една връзка, това означава, че жената ви използва или пък просто ви е оставила в списъка с изчакващи, докато разбере какво точно иска.

Знаците, които ще ви покажат дали тя ви използва:

1. Тя иска свое собствено пространство... и то много

Излизате с жена, с която в продължение на няколко дни се виждате и чувате, а след това тя напълно ви игнорира за известно време. Всеки път, в който въпросната жена ви отблъсква, вие започвате да я харесвате все повече. От друга страна съществува възможността обектът на вашите желания да се среща с още един или повече мъже. Когато една жена твърди, че обича един мъж или поне, че е влюбена в него, няма логично обяснение да не иска да прекарва всеки удобен момент с него, освен, ако си няма някой друг.

2. Държи се като приятел

В един момент тя ви прегръща и целува, а в следващия ви отблъсква, като ви казва, че всичко се случва много бързо и има нужда от време. Всяка жена, която се преструва, че иска да имате връзка, а всъщност се държи като приятелка, най-вероятно просто използва вас и вашата любов, за да се почувства самата тя по-добре.

3. Нейните приятели не ви познават

Ако някоя жена ви използва, най-вероятно никога няма да се запознаете с нейните приятелки и хората от нейното обкръжение. Тя няма нужда да разказва за вас, да ви запознава с когото и да било. Истината е, че навярно тя може би се срамува от вас и иска да ви държи „на тъмно“.

4. Не ви представя като „гадже“

Дори да имате късмета жената да ви запознае с някои свои познати, тя въпреки всичко ви представя като „познат“ или „приятел“. Ако тя има чувства към вас, със сигурност ще иска да изкрещи на целия свят за това, че сте заедно.

5. Тя се чувства объркана относно връзката ви

Всъщност съществува вероятност жената наистина да бъде объркана, ако наскоро е приключила връзка или все още е в такава. Въпросът е, че е объркана. Ако тя ви обичаше, нямаше да се колебае какво иска да направи, а просто щеше да бъде с вас. В противен случай вие сте просто да „запълвате емоционалната празнота“.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Тони

преди 6 години

До какаРоди трима сина и ги възпитавай така...

40

Venom

преди 10 години

Така че скъпи жени моля не говорете глупости за българските мъже ами вървете в Гърция и др. държави да си сваляте гащите там и да ви унижават разни *** като толкова не ви харесваме ние БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ. Повечето жени вместо да родите и създадете дом с някой мъж само гледате да се кълчите по разни барове с надеждата някои мазен дебелак с тлъст портфейл да ви забележи.Ето затова в България не се раждат вече деца защото вие жените станахте материалистки.И моля не се оправдавайте всички сте таки

39

Venom

преди 10 години

Аз имах връзка с една жена около една година.Тя замина да учи в Пловдив и аз отидох при нея.Докато си бяхме в родният ни град всичко беше наред но в Пловдив аз започнах да виждам истинското и лице.Аз давах всичко от себе си да я правя щастлива а тя точно обратното.Не искаше да живеем заедно.Игнорираше ме заради приятелите и приятелките си.Идваше в квартирата ми да се видим веднъж седмично и още много други гадости.Накрая не издържах и и казах неща които ми бяха накипяли и се разделихме.

fallback