Снимка: sxc.hu

Краят на първата среща е също толкова специален, колкото началото ѝ. Само че в първия случай може да сте изпълнени с очакване и да имате само позитивни емоции, докато във втория – може да ви се иска да не сте виждали въобще човека.

Финалът може да бъде добър, лош или направо грозен. Хубавата среща ви оставя с много хубави емоции, спомени и едно приповдигнато настроение. Лошата – получава се, когато тя не отговаря на очакванията ви, с въпросния човек не си пасвате и се чувствате някак си вътрешно неудовлетворени от преживения контакт с него. В третия случай имате чувството, че мозъкът ви е увреден, защото сте преживели някаква доста негативна емоция, която не можете лесно да подминете.

Никой не е застрахован от провал, нито пък от щастие, затова ето ви няколко насоки как по най-добрия начин да приключите срещи от трите типа.

Финалът на една прекрасна среща

Хубавата среща е винаги за предпочитане. Да, вярно е, че не ви се иска да свършва, но пък усещате, че ще има друга и друга. И двамата сте сигурни, че сте намерили сродна душа.

Как да му подскажете как се чувствате:

1. С прегръдка

Ако това е първата ви среща, то може да сте по-предпазливи. Още не се познавате добре и не сте сигурни дали, ако му се хвърлите за целувка, няма да стане неловко или прекалено агресивно.

Затова най-добрият вариант е една прегръдка. Тя е топъл и мил жест, а и е възможност той да ви задържи прекалено дълго в обятията си и сам да инициира целувката.

2. С целувка

Финиширането на срещата с целувка е страхотен вариант. Ако химията между вас е осезаема, часовникът тиктака и наближава краят на срещата... и единственото, което искате е да долепите устните си до неговите. Направете го, но карайте полека. Не си завирайте веднага езика в устата му, а нежно го докоснете по устните...останалото ще стане от само себе си.

3. В леглото

Мъжете си мечтаят за подобни срещи, докато жените се събуждат на сутринта и се чудят дали са достигнали статуса на проститутки. В крайна сметка искали сте го, направили сте го. Много връзки започват по този начин и прерастват в голяма любов, а за някои дори и в брак.

Попаднали сте на мъж, който кара колената ви да омекнат и ви е донесъл оргазъм, за какъвто не сте и мечтали. Какво повече може да искате? Да приключите срещата със секс е малко прибързано, но ако никой не е наранен, няма нищо лошо.

Вижте как се казва "сбогом" при кофти и направо ужасна среща в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase