Снимка: sxc.hu
fallback

Предстои ви да излезете на първа среща с жена, която харесвате. Предлагаме ви няколко съвета, за да сте по-уверени, че нещата ще минат гладко.

1. Платете сметката. Не споменавайте за разделяне на сметката. Ако дамата настоява да плати, откажете, защото най-вероятно се чувства длъжна да го направи. Ако все пак мислите, че наистина предпочита да плати нейната част, ѝ позволете, но за да прецените как стоят нещата, се уповавайте на интуицията си и езика на тялото ѝ.

2. Заведете я на място, което би ѝ харесало според това, което вече знаете за нея, но съобразете избора си и с това дали вие ще се чувствате комфортно там и дали ще можете да си позволите да платите сметката.

3. Дръжте се галантно. Може да ви се струва старомодно, но това определено прави добро впечатление на жената – отварянето на вратата, държането на палтото, за да го облече и т.н.

4. Уважение. Това означава да не очаквате нищо в замяна. Срещата не е плащане за бъдещи удоволствия, а начин да се опознаете. Това също означава, че не трябва да се опитвате да напиете жената и да я притиснете в края на вечерта за физически контакт. Следете знаците, които ви дава (колко близо стои, как ви гледа и т.н), за да разберете дали е готова за целувка или не.

5. Увереност. Начинът, по който говорите, стойката ви, погледът ви трябва да излъчват мъжественост и самочувствие. Но не го бъркайте със самонадеяност, разликата е голяма.

6. Важно е как сте се облекли за първата среща. Дрехите определено допълват цялостното излъчване, а и дават информация за вашите вкусове и характер.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Zeitgeist

преди 11 години

Един истински мъж никога няма да се опитва да купува времето или вниманието на една жена.Не искам да карам някой да се чувства задължен само защото съм го почерпил кафе, кола или вода.Ако иска да е с мен, то това трябва да поради други причини, а не заради хартията.Все пак съм мъж, а тя не е *** т.е. трябва да я спечеля,а не да я подкупвам с подаръци или почерпки.Това е златно правило и то важи докато в прав текст не си кажете,че вече сте двойка.Тогава нещата се преобръщат на 180 градуса

41

до Гошо

преди 11 години

Ами като нямаш пари не излизаш - хората са казали, като имаш брадичка ти трябва и гребенче. А и не е голяма болка да дадеш 1 лв. за едно кафе. Няма да си купиш две кутии цигари, а ще си купиш една или вместо две бутилки водка и бира ще се лишиш от едното, за да я черпиш едно кафенце. Няма да си мислиш само за *** си, а после тя като откаже да те види отново понеже си пълен егоист да пищиш как жените гледали само парите. Изобщо не е въпроса в парите - въпроса е в жеста и уважението.

40

Гошо

преди 11 години

"Всеки работещ мъж мисля може да плати една сметка."Всяка работеща жена също."Ако не може, да не излиза по срещи. "Това ли е основната идея на срещите?

fallback