Снимка: sxc.hu

Предстои ви да излезете на първа среща с жена, която харесвате. Предлагаме ви няколко съвета, за да сте по-уверени, че нещата ще минат гладко.

1. Платете сметката. Не споменавайте за разделяне на сметката. Ако дамата настоява да плати, откажете, защото най-вероятно се чувства длъжна да го направи. Ако все пак мислите, че наистина предпочита да плати нейната част, ѝ позволете, но за да прецените как стоят нещата, се уповавайте на интуицията си и езика на тялото ѝ.

2. Заведете я на място, което би ѝ харесало според това, което вече знаете за нея, но съобразете избора си и с това дали вие ще се чувствате комфортно там и дали ще можете да си позволите да платите сметката.

3. Дръжте се галантно. Може да ви се струва старомодно, но това определено прави добро впечатление на жената – отварянето на вратата, държането на палтото, за да го облече и т.н.

4. Уважение. Това означава да не очаквате нищо в замяна. Срещата не е плащане за бъдещи удоволствия, а начин да се опознаете. Това също означава, че не трябва да се опитвате да напиете жената и да я притиснете в края на вечерта за физически контакт. Следете знаците, които ви дава (колко близо стои, как ви гледа и т.н), за да разберете дали е готова за целувка или не.

5. Увереност. Начинът, по който говорите, стойката ви, погледът ви трябва да излъчват мъжественост и самочувствие. Но не го бъркайте със самонадеяност, разликата е голяма.

6. Важно е как сте се облекли за първата среща. Дрехите определено допълват цялостното излъчване, а и дават информация за вашите вкусове и характер.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase