Снимка: sxc.hu

Тези статистически данни не са валидни за всички хора. Въпреки това може да сверите дали се отнасят до вас или вашата двойка. Цифрите са за ваша информация... или успокоение.

Ето и самият списък:

1. Жените използват секса, за да изнудват партньорите си. Цели 84% от жените използват секса, за да изнудват партньорите си да им помагат в домакинските задължения. Това, което е още по-учудващо е, че според експертите това не застрашава партньорските отношения.

2. Размерът ви е ОК, твърдят учените! Въпреки че много мъже се притесняват за размера на пениса си, според направената статистика повечето от тях, имат точния размер. Средният размер на нееректирал пенис е 8.9 см, докато на еректирал е 12.7 см. Повече мъже имат пенис с дължина между 12.7 и 17.7 см.

3. Жените нямат против малко разнообразие що се отнася до пола на партньора си. Според статистиката жените са два пъти по-склонни да имат сексуални изживявания с представителки на своя пол. В цифри нещата стоят така: 12.5% за жените и 5.2% за мъжете.

4. Еректилната дисфункция не е толкова рядко срещано явление. Около 5% от 40-годишните и 25% от 65-годишните са признали, че имат този проблем. За щастие, в днешно време той може да бъде решен.

5. Загубата на девственост се случва на различна възраст за жените и мъжете. Мъжете губят девствеността си на 16,9 г., а жените – на 17,4 г. Но, разбира се, не е важно кога се случва, а колко хубаво е първото сексуално изживяване.

6. Какво казва статистиката за преждевременната еякулация? Това също е деликатна тема и много мъже се притесняват да говорят за нея, но не би трябвало, като се има предвид, че голям брой мъже имат такъв опит в някакъв етап от живота си. Според статистиката това се случва на 1 от всеки трима мъже.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase