Снимка: sxc.hu
fallback

Тези статистически данни не са валидни за всички хора. Въпреки това може да сверите дали се отнасят до вас или вашата двойка. Цифрите са за ваша информация... или успокоение.

Ето и самият списък:

1. Жените използват секса, за да изнудват партньорите си. Цели 84% от жените използват секса, за да изнудват партньорите си да им помагат в домакинските задължения. Това, което е още по-учудващо е, че според експертите това не застрашава партньорските отношения.

2. Размерът ви е ОК, твърдят учените! Въпреки че много мъже се притесняват за размера на пениса си, според направената статистика повечето от тях, имат точния размер. Средният размер на нееректирал пенис е 8.9 см, докато на еректирал е 12.7 см. Повече мъже имат пенис с дължина между 12.7 и 17.7 см.

3. Жените нямат против малко разнообразие що се отнася до пола на партньора си. Според статистиката жените са два пъти по-склонни да имат сексуални изживявания с представителки на своя пол. В цифри нещата стоят така: 12.5% за жените и 5.2% за мъжете.

4. Еректилната дисфункция не е толкова рядко срещано явление. Около 5% от 40-годишните и 25% от 65-годишните са признали, че имат този проблем. За щастие, в днешно време той може да бъде решен.

5. Загубата на девственост се случва на различна възраст за жените и мъжете. Мъжете губят девствеността си на 16,9 г., а жените – на 17,4 г. Но, разбира се, не е важно кога се случва, а колко хубаво е първото сексуално изживяване.

6. Какво казва статистиката за преждевременната еякулация? Това също е деликатна тема и много мъже се притесняват да говорят за нея, но не би трябвало, като се има предвид, че голям брой мъже имат такъв опит в някакъв етап от живота си. Според статистиката това се случва на 1 от всеки трима мъже.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

андрешко

преди 11 години

По-добре малък, но твой и отпред ,отколкото - голям, но чужд и отзад.

37

MESI

преди 11 години

EBANETO E SELSKA RABOTA VSI4KO E FRENSKATA LUBOV I EDIN VIBRATOR ZA POMO6NIK

36

патилан

преди 11 години

Разбира се че размера има значение.Тои трябва да е толкова дълъг,че да стига до...... сърцето.Но...затова се изисква друг вид упражнение.

fallback