Снимка: outnow.ch

Много мъже и жени установяват с времето, че новият им партньор има общи негативни черти с бившите. Защо в любовните отношения хората се придържат към някакви стереотипи и какво говори това за самите тях? Ето няколко типа жени според основния недостатък в поведението и характера им и как тези качества кореспондират с нещо в характера на мъжете, които ги избират за партньорки:

Кучката

Това, което я прави атрактивна, е, че е "оправна" и изглежда самоуверена и силна. Мъжете я приемат за предизвикателство. Но под тази повърхност се крие много скрит гняв, който първоначално може и да е обърнат към други хора, но впоследствие се обръща и към нейния партньор.

Ако сте привлечени към такъв тип жени, най-вероятно ви харесва това, че тя изразява гнева, който вие не си позволявате да изразите, което обикновено значи, че се държите като „доброто момче".

Разчитащата единствено на сексапила си

Тя е толкова гореща, че спира дъха, но от друга страна, тя е жена, която цял живот контролира мъжете и всичките си отношения със сексапила си. Всички мъже са привлечени от красиви жени, излъчващи онези специални вибрации, които действат директно върху мъжкия нагон. Ако не забелязвате жени, освен ако те не носят свръхвисоки токчета и изрязани прилепнали роклички, тогава може би имате пристрастеност към секса или по-скоро към силните сексуални стимули. Иска ви се да сте от тези мъже, които улягат и поддържат дълготрайни връзки с „обикновено" момиче, но дълбоко в себе си чувствате нужда да бъдете с „другите".

Златотърсачката

Тя е трофей, с който се гордеете толкова, че ви се иска да се срещнете случайно с бившата си, докато сте в компанията на новото си завоевание. Но имайте предвид, че се срещате с един вид мениджър на активи – тя мисли как с това, което може да ви предложи, да получи максимално много от вас.

Ако сте привлечен от такъв тип жени, най-вероятно вярвате, че всички жени се продават и ценят най-вече парите у мъжа, приели сте този факт и за вас жените са просто още един ресурс в живота, който трябва да бъде закупен и употребен. В крайна сметка в такава връзка и мъжът и жената търсят и предлагат едно и също – изконсумиране на каквото може да се изконсумира в тези отношения без влагане на каквито и да било чувства.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase