Снимка: sxc.hu

Не е трудно да изнудите или принудите съпруг, син или приятел да направи каквото поискате, но ако използвате такива методи, вероятно връзката помежду ви не е много добра. Ключът да накарате един мъж да изпълни вашите желания, е да му дадете нещо в замяна - накарайте го да повярва, че вашата цел си заслужава. Независимо дали става въпрос за ваш началник, клиент или дългогодишен съпруг, методите на действие са едни и същи: чрез общо облагодетелстване, а не чрез манипулация.

1. Помолете го мило:

По някога е достатъчно да му покажете колко много би означавало за вас, ако свърши желаното. Ако порасналият ви син не е мил чинии от две седмици, не му четете конско, а просто го помолете мило и настоятелно, все едно миналите седмици не са се случвали. Винаги е добре да давате шанс на един мъж... или поне при първата молба.

2. Погъделичкайте егото му:

Всеки мъж, а и жена, би бил по-склонен да направи нещо, ако е убеден, че той е единственият, който може да го свърши, както трябва. Похвалете го за подобни задачи, които е изпълнил добре и му дайте да разбере, че участието му в тази е много важно.

3. Съобразете се с неговите нужди и график

Гореспоменатият пораснал син може би ще бъде повече от щастлив да измие чиниите, ако го помолите в подходящия момент. Едва ли би бил така услужлив, ако отправите тази молба, точно преди да излезе на среща. Уцелването на момента е ключово за постигане на желания резултат.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase