Снимка: sxc.hu
fallback

Да работите добре платена работа, на престижна позиция, може и да действа като афродизиак на по-голямата част от жените, повечето от които с удоволствие приемат щедрите ви подаръци.

Все пак имайте предвид, че ако упражнявате професия, която ви държи под постоянно напрежение – шансовете ви да спечелите и задържите вниманието на нежната си половинка - силно намаляват.

Според ново проучване, мъжете които имат по-високи нива на хормона на стреса - кортизол, а и не успяват да събудят женските страсти и емоции.

Често жените са привлечени от по-грубовати мъже, с по-здрав външен вид и добре оформени мускули, точно защото тези белези, говорят за високи нива на тестостерон и са сигнал за здрава имунна система. Когато жените избират потенциален партньор, те търсят мъж с добро здраве, който евентуално ще предаде силните си гени на бъдещите им общи деца.

Във въпросното проучване, изследователите поискали от няколко жени да оценят привлекателността на няколко мъже, като за целта използвали снимки. Дамите, по интуиция, дали най-високи оценки на мъжете с по-силна имунна система, измерена с помощта на тест за антитела. Учените открили, че мъжете с по-силна имунна система имат по-високи нива на тестостерон.

Връзката между тестостерон, привлекателност и имунната система е по-слаба, когато мъжете имат високи нива на кортизол. Този хормон значително нараства след физически и емоционален стрес и най-вече когато организма е подложен на някаква заплаха - например при пожар.

Но дори ежедневният стрес на работното място може да доведе до рязкото му покачване и от там до намаляване на секрецията на тестостерон, намаляване на мускулната тъкан, увеличаване на мазнините и като цяло увреждане на защитните сили на организма!

Така че, мъже, грижите се за здравето си и приемайте нещата в живота по-лежерно, а не „на живот и смърт", за да имате повече успехи в „грабването" на женското внимание!

Още интересни новини зa мъжете чететe в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 12 години

...Kaza,nomer 20 za sebe si i prodalji da kesi cial den po saitovete i da pishe divotii.......

22

Анонимен

преди 12 години

еротичната сила на парите бре. това е то. пък било то и Хю Хефнер на 80 и кусур години. аре се бегайте. колкото повече пари - толкова по-внушителен и огромен. нема лабаво.

21

Анонимен

преди 12 години

Жената мен трябва да впечатлява какво е това аз да се хабя за нея, тя ако ме хареса тя ще е заинтересованата.Мина това време мъжете да правят всичко за да се харесат на жените сега е обратното жената трябва да се хареса на мъжа, ако не я хареса отива в кофата и айде следващата.

fallback