Снимка: Reuters

Един от най-лесните и разпространени начини за запознанства в момента са социалните мрежи. Но това, че си скрит зад компютъра и нямаш пряк контакт с мацката, на която искаш да се харесаш, не означава, че си предпазен от грешки.

Ето ги и най-често допусканите грешки от мъжете по време на онлайн запознанствата с жени:

1. Вечно сам
Когато си правиш профил, внимавай какви снимки подбираш. Постарай се да има такива, на които си заобиколен от хора и си личи, че се забавляваш. Ако на всички фотоси си „вълк- единак" това веднага ще индикира на момичето, че имаш някакъв проблем или си прекалено самовлюбен.
Гледай да не качваш прекалено много снимки с различни жени, защото тя ще си каже: „типичния женкар".

2. Кофти снимки
Хвърли още едно око на снимките. Те са това, която хваща окото на жените. Постарай се да се покажеш в най-добра светлина – спретнат, усмихнат, чаровен...Може и да ти звучи прекалено, но момичетата се взират часове във фотосите ти, докато им пишеш и си изграждат представа за теб. Забрави за самоснимачката на телефона ти и за места като банята, плота, леглото... (обикновено тийнейджърките ги използват и вече са като нарицателно за смешни, самовлюбени хлапета).

3. Търся си ...
В мястото, където обясняваш „що за птица си" внимавай какво ще напишеш. Неща от сорта на : харесвам това, а не харесвам онова...или търся си еди каква си жена са доста отблъскващи за дамите. Опиши нещо интересно за себе си, което да подлежи на коментар и да провокира интерес. И обърни сериозно внимание на пунктуацията и граматиката. Неграмотното описание директно ще отклони женския интерес от твоята особа.

Вижте останалите грешки и съвети в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase