Снимка: Dreamstime
fallback

Предложението за брак е едно от най-вълнуващите преживявания за всяка девойка и, разбира се, за младежа, който се поти обилно в стремежа си да бъде идеален и оригинален.

Класиката в жанра също върши работа – свещи, вечеря, романтика и любимият коленичил пред вас с решаващия въпрос. Защо обаче да не се постарае повече, за да направи този момент наистина незабравим?

Ето някои по-нестандартни, но много оригинални идеи как да й предложите. Ако пък има и по-решителни дами, които не страдат от скрупулите на приставането, могат също да се възползват от тях!

Извън домашна обстановка:

Възползвайте се от услугите на някой карикатурист. Помолете го да натвори нещо забавно с вас двамата, като остави балончета (типични за комиксовите книжки). В балончето на мъжа ще пише: "Ще се омъжиш ли за мен?", а девойката ще отговаря с големи букви „ДА“.

Направете игра с улики - бележки, който да я водят на различните й любими места. На всяко място ще я чака по една червена роза, а на финала сте вие, коленичил с пръстен в ръка.

Останалите идеи четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 12 години

Аз ще коленича до него...

54

Анонимен

преди 12 години

Поредицата Т Ъ П А Н А Р С К И статии!!

53

naughty cat

преди 12 години

..не.. просто това са най-досадните и противни и *** начини да предложиш на някого брак.. Момиче съм..но направо ми призля.. Не знам мъжете какво мислят по въпроса..но дано не са такива простотии..

fallback