Снимка: архив, Reuters
fallback

Мъжете лъжат повече в профилите си в сайтовете за запознанства. Повече от 40% от тях твърдят, че печелят повече, отколкото взимат наистина, и работата им е по-интересна, отколкото е всъщност. Същото признават, че правят и 33% от жените.

В топ 10 на мъжките лъжи са също, че познават знаменитости, работят във филмовата индустрия или имат личен асистент. Изследването е направено сред 1000 души на сайта за запознанства BeautifulPeople.com, пише британският в. „Daily Telegraph”.

Дамите най-често лъжат за теглото си, а да си измислят нова по-хубава работа, е на върха на класацията при мъжете.
Жените също така си „увеличават“ размера на бюста, преструват се, че работят в развлекателния бизнес или също твърдят, че познават звезди, за да бъдат по-привлекателни за противоположния пол.

Сайтовете за запознанства са като минно поле за хората, които лъжат за себе си. „Уреждаш си среща с красива млада жена със „слаба фигура“ и като я видиш, все едно е изпратила дебелата си по-голяма сестра. Край с доверието още на първата – и последна – среща“, разказва Грег Ходж, управляващ директор на BeautifulPeople.com.

„Хората трябва да знаят какво получават. Никой не иска да се измъчи със серия кошмари, които се представят за Мегън Фокс, а всъщност приличат на Мисис Даутфайър“, допълва Ходж.

Представителите на силния пол най-често послъгват, че работят като лекари, финансисти или в киното. На жените пък им се иска да са в развлекателния бизнес, маркетинга или финансовата сфера.

За какво лъжат най-често мъжете:

1. Работата – казват, че е по-добра, отколкото е всъщност.
2. Представят се за по-високи.
3. Теглото – или си добавят, или скриват някой килограм.
4. Физиката – обикновено се представят за атлетични.
5. Парите – взимат повече, отколкото всъщност получават.
6. На по-висока длъжност в работата са.
7. Имат интересна професия.
8. Познават знаменитости.
9. Имат личен асистент.
10. Работят във филмовата индустрия.

За какво най-често лъжат жените:

1. Теглото – „вталяват“ се.
2. Възрастта – подмладяват се с няколко години.
3. Фигурата.
4. Височината.
5. Парите.
6. Бюстът – добавят си сантиметри.
7. Имат бляскава професия.
8. Познават знаменитости.
9. Имат личен асистент.
10. Работят в развлекателния бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

do 82

преди 12 години

Ти явно си или много млад/под 30/ и морето ти е до колене; или имаш много свободно време и средства, които ти дават възможност да излизаш и общуваш достатъчно, за да си осигуриш избор; или просто ти липсва житейски опит и затова асоциираш провалената връзка, като житейски провал и атестат за стойността и личните качества на съответния човек.

82

Анонимен

преди 12 години

Лъжат и, че са сами. Излизах с един мъж, който се оказа че си търсел нещо, с което да си запълва времето докато истинската му приятелка учи в друг град. След като наближи време гаджето му да се прибира не знаеше как да извърти нещата, за да не падне от два стола на земята... за жалост нейни приятели ни видяли заедно и накрая горкия си остана с пръст в уста. В момента пак е сам и до скоро ме молеше да излизаме на кафе. Внимавайте наистина с кого излизате и не вярвайте на всичко, което ви казват!

81

Анонимен

преди 12 години

Сайтовете за запознанства са само за хората, които са се провалили извън тях. Нещо като последния влак, в който някой балък може да ми се върже!

fallback