Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

Кейт Касиди, приятелката на Лиъм Пейн, който почина миналата седмица на 31-годишна възраст, сподели, че пвецът е планирал да сключи брак с нея до една година. Касиси допълва пред The Guardian, че е “загубила най-добрата част от себе си”.

В доклада от аутопсията се казва, че бившият член на One Direction Пейн е починал от множество травми и „вътрешен и външен кръвоизлив", след като е паднал от балкона на третия етаж на хотел Casa Sur в аржентинската столица Буенос Айрес.

В публикация в Instagram, седмица след смъртта на певеца, Касиди заяви: “Дори не знам откъде да започна. Сърцето ми е разбито по начин, който не мога да изразя с думи. Бих искала да можеш да видиш огромното влияние, което имаше върху света, дори и да се чувствам толкова мрачно в момента. Ти донесе толкова много щастие и позитивизъм на всички - на милиони фенове, на семейството ти, на приятелите ти и най-вече на мен".

“Заедно успяхме отново да бъдем деца, които винаги намират радост в най-малките неща. Лиъм, ти имаше най-милата душа и най-забавния дух. Чувствам се така, сякаш съм загубила най-добрата част от себе си. Не мога да си представя нито един ден без твоя смях и любов. Ти внесе толкова много светлина в живота ми", добави към сбогуването си тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 часа

Честно казано, жената е извадила късмет, че не се е омъжила за тоя. Накроманията не приключва.

11

Анонимен

преди 3 часа

И кво ? Засилил се и се изпреметал от петия етаж ? Полудеха вече с тоя балконинг.

10

бл

преди 3 часа

Сега приятелката му ще съди сватбената агенция че точка 1 в брачния план не е била: "Не излизай друсан на балкон!"

fallback