Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън може да изглеждат като идеалната двойка, но дори и перфектното семейство крие скелети в килера.

Принцесата на Уелс е поставила ултиматум на принца след „неприемливото“ му поведение на публично място, пише Mirror US, позовавайки се на кралския експерт Кейти Никъл. Случката е от 2007 г. и почти е коствала връзката между младите тогава влюбени. Но в крайна сметка престолонаследникът заложил на страстта към своята любима и е съгласил с нейните условия.

Кейт се почувствала напълно унизена, защото Уилям се е отнесъл с нея „като изтривалка“, а безгрижното му поведение сериозно ударили нейния имидж. Въпреки, че медиите вече спрягаха госпожица Мидълтън за съпруга на бъдещия крал, той на няколко пъти бил хванат да се занимава с фриволна комуникация с жени в нощни клубове.

„Тя години наред търпеше момичетата да се задяват с приятеля й и за известно време го намираше за смешно и дори ласкателно. Но когато чашата преля, тя му постави ултиматум и каза, че всеки път, когато се държи така на публично място, той вреди на нейния имидж, както и на своя собствен“, споделя пред изданието приятелка на Кейт, която предпочете да остане анонимна.

Кейт и принц Уилям се венчаха през 2011 година, а денят на сватбата им бе обявен за национален празник за всички британски територии, включително Бермудските острови, Фолкледнските о-ви и островите Търкс и Кайкос.

Общите разходи за сватбата бяха оценени на 34 милиона долара по онова време.

Днес двамата имат три деца - бъдещият престолонаследник Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, припомня "Дарик".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase