Снимка: архив, БГНЕС
fallback
Ограниченията за полетите в Иран, наложени в неделя, бяха отменени по-рано от първоначално предвиденото, съобщи Ройтерс, като се позова на ирански държавни медии.
Oще по темата
Полетите от всички ирански летища бяха отменени с официалния аргумент за „оперативни ограничения“. Забраната за извършване на полети трябваше да продължи до 06:00 часа местно време (02:30 часа по Гринуич), но беше вдигната по-рано след „осигуряване на безопасни условия“.
 
Иран въведе ограничения на полетите във вторник, когато изстреля ракети срещу Израел в атака, на която Израел се закани да отговори, отбелязва Ройтерс.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Войводата

преди 3 часа

1. САЩ какво реши2. Ще напада ли ядрен Иран?3. Гарантирам че ще загуби всякаква война срещу Иран. Въздушна сухопътна или ядрена4. За тези които не знаят десетки готини САЩ шантажираше всички в региона с ядрения си арсенал. По този начин осигуряваше зелен коридор на бившия Израел да убива безнаказано. Това време свърши

3

Анонимен

преди 3 часа

Шубето голям страх, има клипче на главната чaлма като изнася реч как само оглежда небето

2

Анонимен

преди 3 часа

Ама напишете КАК са осигурени безопасни условия..... Напишете, че руския посланик в Израел ги е предупредил да не нападат повече така юрболешката Ливан, нежели пък Иран - съюзник на Русия и че евентуално нападение срещу Иран руснаците ще считат за нападение срещу Русия с всичките му евентуални последствия.... Мишустин ненапразно беше в Иран онзи ден !!!

fallback