Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Две малки деца - брат и сестра, загинаха, след като сградата, в която живеело семейството им край Неапол в Южна Италия, се срути, предаде Франс прес като се позова на съобщение на спасителната служба.

„Спасителите са открили бащата и новородено дете живи, но за съжаление (са намерили) и телата на двете деца“, написаха те в социалната мрежа „Екс“.

Според местните медии са загинали 4-годишно момиченце и 5-годишното ѝ братче.

Спасителни кучета са включени в издирването под отломките на майката на децата и на още една жена, която е по-възрастна и е живеела на друг етаж в къщата, уточниха властите.  

Според съобщения в медиите срутването може да е причинено от експлозия на газова бутилка.

Италианската противопожарна служба Vigili del Fuoco съобщи, че родителите и трите деца са живеели на единия етаж на имота, а друга жена, за която се твърди, че е бабата, е живяла на горния етаж.

„Пожарникарите откриха бащата и новороденото бебе живи, като ги повериха на грижите на здравните работници на място, докато не можаха да направят нищо за двете деца - момче и момиче, чиито тела за съжаление бяха открити безжизнени“, се казва в изявление на Vigili del Fuoco.

Издирвателните и спасителните екипи, работещи с кучета-търсачи, продължиха издирването на бабата през нощта, като обявиха, че са я открили и са приключили търсенето в 01:00 ч. местно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 4 дни

Мафията не се грижи за хората, тя само взема от тях

3

Анонимен

преди 5 дни

До ГаранцияБраво! Оплю нацията без каквито и да е доказателства. Сега *** си вземи надника от фондацията на Сорос

2

Стари съборетини

преди 5 дни

Защо там живеят. Не виждат ли че е пред срутване. ***.

fallback