СНИМКА: Страница на МЧС в Телеграм
fallback

Издирвателните екипи не са открили оцелели на мястото на катастрофата на хеликоптера, който се разби вчера в източния руски полуостров Камчатка с 22 души на борда, съобщи БТА по информация на световните агенции. 

Министерството на извънредните ситуации съобщиха, че техните екипи са достигнали до мястото и са открити телата на 17 души.

Хеликоптерът Ми-8Т излетя от база край вулкана Вачкажец. Полуостров Камчатка, разположен на над 7000 км източно от Москва, беше връхлетян от циклон през последните дни, донесъл обилни валежи и силни ветрове, но все още не е ясно дали той е причината за произшествието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 седмици

Така ще рухне и империята на злото .

24

Анонимен

преди 2 седмици

До Другаре,Можеш да прочетеш коментарите под темата за избомбения от мирна съветска бомба 12 етажен блок в Харкiв оня ден, за изгорелите, убити и ранени над 100 спящи човека, и да коментираш отровната злоба, с която дежурните хибридни кремълски урррроди се нахвърлят срещу тях.Благодаря! Предварително.

23

Анонимен

преди 2 седмици

"Екипажът беше от 22 души." 1. екипажът е бил от 3 човека, другите са пътници; 2. Не "беше", а "е бил", защото ние не сме присъствали, формата "беше" е когато човек е пряк свидетел или участник, иначе е правилно да се използва преизказно наклонение. Но тъй като прехвърляте от СЛАБОРАЗВИТИЯ език английски, няма как изкуственият НЕинтелект да знае това, което естественият мозък не е осъзнал, за да го вкара в изкуствения.

fallback