Снимка БГНЕС
fallback

Американският милиардер Илон Мъск призова сънародниците си да упражняват правото си на глас единствено с хартиени бюлетини, тъй като другите варианти са “твърде рисковани”.

“Електронните машини за гласуване и всичко, изпратено по пощата, е твърде рисковано. Трябва да наложим гласуване само с хартиени бюлетини - и лично”, написа предприемачът и собственик на “Тесла” в социалната мрежа Х, предаде БТА .

Мъск прикачи към поста си няколко медийни публикации, в които се говори за възможността за промяна на изборните резултати, ако се използват електронни машини, както и използването на остарели версии на операционната система “Уиндоус”.

Междувременно все повече демократи в Конгреса на САЩ се опасяват, че Джо Байдън не може да победи Доналд Тръмп на президентските избори на 5 ноември, съобщи Си Ен Ен.

Майкъл Бенет стана първият сенатор демократ, който публично заяви, че не вярва в преизбирането на Байдън, след злополучното му представяне на дебата срещу Тръмп.

“Доналд Тръмп е на път да спечели тези избори със съкрушителна победа и да превземе Сената и Камарата. След катастрофалния дебат Белият дом не показа по никакъв начин, че има план за спечелването на изборите”, каза демократът от Колорадо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 1 месец

Олигархът на САЩ беше защитен от властта от китайските автомобили. Изостави Марс, изхарчи парите на НАСА за пиар реклама да си продава опасните автомобили. Мъск е като Пеевски.

20

Какво следва

преди 1 месец

Добре е Илон Мъск да посети България за да се запознае с нашите успехи по фалшифицирането на избори, в които се гласува с хартиени бюлетини. ............................. Може би за нас най-добрият вариант е машините да се използват само за отпечатване на бюлетини. Така хем няма да има невалидни бюлетини, хем отпадат съмненията за манипулиране на записа.

19

Анонимен

преди 1 месец

Шок и ужас за ж.лтоп.ветната гнус...

fallback