Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

При нов ракетен удар по жилищен район в центъра на Харков днес бяха ранени 12 души и нанесени щети на магазини и кафене, съобщи губернаторът на Харковска област Олех Синехубов в  Телеграм, предаде Ройтерс.

Свидетели заявиха, че служителите на спешна помощ са извели от района жители на близките жилищни сгради. Там се намирали също пощенски клон, салон за красота и кафене. Някои от ранените имали кръв по лицата.

Ракетата е оставила кратер с дълбочина няколко метра в тротоара пред сградата. Част от приземния етаж се срути, прозорците бяха изпочупени.

Жителите се укриха,  лягайки зад осигуряващи им защита прегради, тъй като се страхуваха  да няма нов удар./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Коцето!

преди 4 седмици

До Путин е велик-Свирката и хубаво нещо,зависи от кой край на .... си.Та,твоята поза е ясна коя е!

80

емо

преди 4 седмици

информацията е много обща и меко казано подвеждаща, като се има предвид кой е автора. истината е, че руснаците са атакували търговски център, който украинските военни, по стара традиция, са превърнали във военен склад и казарма. сведенията за това са от руското население в Харков.

79

Радослав

преди 4 седмици

До 34: нали знаеш, че тия които ползваш като обида са еврокомунисти? Защото са леви и изповядват най сакралната комунистическа максима: да вземем от работещия за да дадем на мързеливият (третополовия). До къде я докарахме, комунистите да ползват комунисти като обида, хаха.

fallback