Снимка: БГНЕС
fallback

Иранският върховен водач аятолах Али Хаменей заяви, че Израел ще бъде наказан, предаде ДПА.

Публикацията в социалните мрежи предизвика внимание в момент, когато Техеран пусна десетки дронове срещу Израел.

"Нечестивият режим ще бъде наказан", написа той снощи в платформата "Екс" (X).

По-рано през седмицата иранският върховен лидер заяви след атаката срещу иранското консулство в Дамаск, за която е обвиняван Израел, че той "трябва и ще бъде наказан."

"Всяка държава, която отвори своето въздушно пространство или територия за Израел, за да атакува Иран, ще получи нашия решителен отговор", заяви от своя страна иранският министър на отбраната на Мохамед-Реза Ащиани.

Израелските военни планират да прихванат дроновете, преди да достигнат въздушното им пространство. Тел Авив очаква, че Иран ще продължи с атаките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Георги

преди 1 месец

Иранците били *** и нецивилизовани, а юдеите? Какво толкова общо имаме с тях. Нали сме Християни, а те са разпънали Христос и продължават да чакат месията, който ще ги направи велика нация. Само, че когато наистина дойде лъжемесията ще ни колят и бесят без да им мигне окото. Да стоим на страна от тях и да си гледаме нашата паница и нашият Спасител.

33

Анонимен

преди 1 месец

Пожелавам ти 'мирното палестинско население' да се изреди на всичките ти роднини. Тогава друга песен ще пееш. Ако беше толкова мирно, йорданците, кувейтците, египтяните, ливанците нямаше да са избили 100.000 палестински терористи и сега да държат границите си запечатани. Чети и се образовай, ислямско го*ведо!

32

Росен

преди 1 месец

Много коментари от хора с малки топки. Бил съм в Близкия изток, моето момиче. Сата ли си, мата ли си, навън си никой. И хората там не се самобичуват, нито са терористи. Ходят на работа, ядат, пият, само че по-умерено от нас. Единствената страна терорист там е иСраел. Те нямат място там. Това са бежанци от Германия, Полша, Италия, Русия, Украйна, Беларус и Унгария. Които са бездомници и навлеци в чужда държава. Които вече са на летището в тел авив...

fallback