Снимка: БГНЕС

Астрологът Алексей Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще забрави за голямата война и ще се върне към мирния живот, предаде украинската агенция УНИАН.

Според него горещата фаза на войната ще приключи през май 2024 г. В YouTube канала Astro Svit той каза, че ще се развие благоприятна ситуация за украинските въоръжени сили от втората половина до края на зимата на 2024 г. През този период украинците ще разберат, че сме започнали да печелим. Пълно прекратяване на бомбардировките на Украйна обаче не трябва да се очаква преди лятото. Около този период Украйна и Русия ще преговарят за мир, продължи гадателят. Той също така казва, че в периода от 2025 до 2026 г. ще бъде решена ситуацията с Донбас и Крим.

Кириченко е уверен, че всички тези територии ще се върнат под контрола на Украйна, но не трябва да се мисли, че това ще стане веднага след края на военните действия.

Освен това, според Кириченко, скоро Путин ще спре да оказва натиск върху руснаците, те ще могат сами да вземат някои решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase