Снимка: БГНЕС
fallback

НАТО заяви, че не вижда никаква непосредствена военна заплаха от страна на Русия срещу който и да е член на алианса, но поддържа своето възпиране с най-голямото учение от десетилетия, което ще започне по-късно през седмицата.

"Ние правим всичко това, за да гарантираме, че разполагаме с необходимите сили, за да предотвратим всякаква възможност за грешни изчисления или неразбиране в Москва относно нашата готовност да защитим всеки сантиметър от територията на НАТО", заяви пред журналисти в Брюксел генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

"Докато го правим, няма да има нападение срещу територията на НАТО", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците не са викинги! Може би наследници на викингите има в някои части на Северна Русия, около границите със Скандинавия - в С.Петербург например. И прибалтийските републики. Но в основата си прадедите на днешните руснаци са някакви татаро-монголски- казахски азиатски племена. Със столица Москва. Най-много викинги са се преселили на британските острови.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Е как така не виждате бе?Дрогираният масов зелен убиец постоянно ви говори,че има,а той не лъже,ама никак.И ръкуващият се със сенки Байдрън също ви казва че има опасност,и той не лъже.Четете си опорките бе,какво говорите каквото не трябва,ама ха

37

вгз

преди 3 месеца

НАТО не вижда, защото всичко е по план.Байдън ще пожертва Украйна, после изт. Европа, за да изтощи Русия, след което ще я удари. През 3908 г. няма да има държавите Русия, Китай. Ще изчезнат цели раси и ще остане само бялата. Ще бъдат под, до около 1 милиард души. Ще живеят в къщи и малки градове.

fallback