Снимка БГНЕС, архив
fallback

Изпълнителният директор на европейската агенция за гранична и брегова охрана "Фронтекс" Ханс Лейтенс изрази несъгласието си с усилията за по-добра защита на външните граници на ЕС, съобщи германското издание "Велт", цитирано от БТА.

"Нищо не може да спре хората да пресекат границата, нито стена, нито ограда, нито море, нито река", заяви Ханс Лейтенс и обясни, че притокът на хора към ЕС може да бъде само забавен и по-добре контролиран.

Лейтенс се застъпи за процедури за предоставяне на убежище директно на външната граница, бързо депортиране на отхвърлените кандидати за убежище и споразумения с трети страни, които включват съвместни разследвания на мрежи за контрабанда на хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

Мда

преди 3 месеца

Границата се пази с кръв, собствена и на враговете настъпващи към нея! Какъв шеф на организация за ппазването на границите може да бъде тоя??? То е все едно шефа на полицията да каже, че не може да се бори престъпността, примерно! Ами който не може-да се маха!

55

Някой

преди 3 месеца

Може да се спрат нелегалните мигранти,ако се охранява така както преди 1989 година.

54

Те ако имаха

преди 3 месеца

Работеща защита ЕС нямаше да стане такъв ба...дак от бушмени и ква ли не ***,които е редно да се екстрадират,а не да останат на наша издръжка!ТАКА,ЧЕ САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА НИЩО НЕ ПРАВИТЕ ЕВРОП....ЛИ!!!

fallback