Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Палестинското ислямистко движение Хамас призова Съвета за сигурност на ООН да сложи край на "бруталната война" в Ивицата Газа, където за два месеца война с Израел са убити повече от 17 400 палестинци, предаде АФП.

"Призоваваме Съвета за сигурност, международната общност и всички страни по света да сложат край на тази брутална война и да спасят ивицата Газа, преди да е станало твърде късно", се казва в изявление на пресслужбата на Хамас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не четем новини че християнин или католик е нападнал и намушкал хора с нож в ислямска държава защо

70

ЬЬЬ

преди 8 месеца

Към хамас: кой ви с ра в гащите и защо молите оон да ви почисти пос рано то дупе. Терористите по целия свят трябва да бъдат не само победени,а изтребени до крак. Друга алтернатива няма.Войната ще свърши,когато от хамас няма да има и помен. Жалко за убитите "мирни"граждани,но те също подкрепяха хамас и случващото се с тях е следствие от терористичното нападение на Израел и взетите заложници.

69

Анонимен

преди 8 месеца

О,няма проблеми,ще спрат...след като всеки от вас,ккозооебци ввмириснни отиде в сммррадливият ви рай,при смммрадливия ви проорок!И следващият път,като си сложите GoPro на каската,за да снимате как влачите бременна жена по асфалта,да имате 1 на ум!200 години ще ревете,като чуете датата 7.10.1023г.!!!Ако оставят израелтяните кой да реве де :) Който ви подлъга да направите тая тъпотия,е за поздравления!Плъхоове арабски,в тунелите ще си останете!

fallback