Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Въоръжената ислямистка организация "Хамас" отново изстреля ракети по израелски градове и села снощи, като в района на Тел Авив няколко пъти прозвучаха предупредителни сирени, предаде ДПА.

Военното крило на "Хамас" пое отговорност за нападенията в "Телеграм". По първоначални данни никой не е бил ранен.

По данни на израелските военни от 7 октомври насам, когато "Хамас" нахлу в израелски селища, като уби над 1400 души и взе 240 заложници, от ивицата Газа са изстреляни над 8000 ракети по израелски градове и села. "Хамас", която управлява крайбрежния регион, пое отговорност за голяма част от тези нападения.

Организацията е класифицирана като терористична организация от САЩ, ЕС и Израел, припомня ДПА./БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 6 месеца

Цоинистките изчадия на сатаната са войските на ада. Нито един войник на Хамас показан убит само хиляди деца. Заклани за интересите на враговете на Господ . Но когато наглостта им удари небесата и Господ им слага края. ***

25

Анонимен

преди 6 месеца

31 се е описал прекрасно него и всички ционисти.

24

r3v0lv3r

преди 6 месеца

Русия печели най-много от цялата работа, не е случайно, че иранските бази в Сирия, в които са обучени бойците на Хамас, се пазят от руското ПВО. Вагнер също са участвали в обучението и много независимо коментатори веднага видяха приликата в тактиката на руснаците и ислямските терористи.

fallback