Кадър: YouTube
fallback

Летище "Лутън" в Лондон преустанови всички полети късно снощи, тъй като в един от многоетажните паркинги за автомобили на летището е възникнал пожар, което е довело до частично срутване на сградата, предаде Ройтерс.

Всички полети са преустановени "до 12:00 часа (местно време) в сряда, 11 октомври, тъй като службите за спешна помощ реагират на пожар в автомобил на паркинг на Терминал 2, който вече е довел до частично срутване на структурата", се казва в съобщение на летището, публикувано в "Екс" (доскоро "Туитър"), рано тази сутрин.

Пожарът е обхванал множество автомобили в паркинга на Терминал 2, съобщи местната пожарна служба и обяви, че става въпрос за значителен инцидент.

Не се съобщава за сериозно пострадали, но "един човек и шестима пожарникари са били засегнати от вдишване на дим", съобщи местната бърза помощ.
(БТА, Владимир Арангелов)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Batman

преди 6 месеца

Сигурно някоия електрическа кола предизвикала пожара.. човека сие паркирал и до като си чете вестника в кафето колата му се зареждала,, по вероятно това да е ч..

9

Анонимен

преди 6 месеца

Те този паркинг го построиха преди 2-3 години, сигурно още е в гаранция. Работя на 15 км от Лутън и тази сутрин си и мирише яко на дим и се вижда. 1200 автомобила са заминали- кофти ден да си застраховател

8

09

преди 6 месеца

Няма рев че *** са блокирани;)))

fallback