Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Повечето граждани на Германия са неудовлетворени от управлението на правителството, съобщи ZDF.

Това показва ново проучване на медията. Над 51 процента обявяват, че са неудовлетворени от работата на правителството.

43 процентапък са доволни от канцлера Олаф Шолц. Самият Шолц оглавява обединение от няколко групи в управлението.

Oще по темата

В сряда правителството на Шолц не успя да приеме закон, предлагащ корпоративни данъчни облекчения на стойност милиарди евро, след като беше наложено вето от министър от квотата на Зелените, който иска милиарди евро допълнителни пари за детски надбавки.

Въпреки констатациите на проучването, Шолц остава вторият най-популярен политик в Германия след министъра на отбраната Борис Писториус, който е на първа позиция от месеци, предава Ройтерс.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 месеца

Не щяха Меркел, наказателен вот? Еми да, самонаказаха се германците. И сега чинно *** рани. Още въпроси защо АзГ (АФД) набира популярност? И както изглежда в следващия парламент ще е фактор, с който ще трябва да се съобразяват. Плюенето по тях, само им вдига рейтинга

14

Анонимен

преди 9 месеца

Меркел като се оттегли, каза много истини като за последно. Кой чул-чул, кой не разбрал-не разбрал. И кой я принуди да се оттегли като тя нямаше и 70. Пенсия била, а Бидона е маладьож на 80. Той още на 80. Не старее ли този чиляк?

13

Галя от посолството

преди 9 месеца

Докато немците се опитват само да се затрият, в Унгария започва строителството на ПАКШ 2. Втори АЕЦ с помощта на Русия. Хората си гледат интереса и енергетиката.

fallback