Кадър: YouTube
fallback

Италианският премиер Джорджа Мелони и  италианският вицепремиер Матео Салвини са в центъра на пародия на нашумелия филмов хит "Барби", предаде АНСА.

Краткото видео, с продължителност под две минути, е наречено "Джорджи". Мелони в него е Барби, а Салвини е Кен. В пародийното видео се появяват и други италиански политически фигури - лидерката на опозиционната Демократическа партия Ели Шлайн, председателят на Сената Иняцио Ла Руса, лидерът на антисистемното "Движение 5 звезди" Джузепе Конте и др.

Пародията вече се превърна в хит в YouTube. Тя е реализирана с помощта на изкуствен интелект и технологията за подмяна на лица. Текстовете във видеото са същите като в оригиналния филм за Барби, който е световен шампион по приходи. Сцените са също като оригиналните.

Видеото е дело на групата в социалните мрежи, наречена "Това не е изкуствен интелект", която е активна от 2023 г. и която обещава креативност при създаване на видеа с помощта на изкуствен интелект и при използването на програми като "Стейбъл дифюжън" (модел за генериране на изкуствен интелект, дело на британската компания "Стабилити Ей Ай").
(БТА, Габриела Големанска)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

НА Мадуро Машините

преди 8 месеца

А Зелен-(ски)-*** v kakва роля ще влезес Байдръд, Шолц, Маркарон и другите мъпети?

6

Анонимен

преди 8 месеца

Това защо беше досойно, да ми се прави на новина и да ми губи времето?

5

Анонимен

преди 8 месеца

и третите три пъти инспектират реденето на кривите жълти павета

fallback