Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Американският финансов министър обяви посещение в Китай през тази седмица, съобщи FOX News.

Визитата се планира от дни. Срещите на Джанет Йелън ще се проведат между 6 и 9 юли.

Oще по темата

Предстои да бъдат обсъдени различни икономически теми. САЩ и Китай ще опитат отново да работят заедно за решаване на глобалните теми.

Само преди седмици американският държавен секретар Антъни Блинкен беше на посещение в Китай. Там той проведе среща с държавния глава Си Дзинпин.

Двмата договориха възобновяване на диалога по основни теми. Предстои да се види по какво двете страни ще се договарят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Тийн

преди 10 месеца

САЩ са най-напредналата страна в света. В момента дават по телевизията един филм как американци побеждават едни много силни вампири. Никоя друга страна не е успявала досега да побеждава вампири!

20

Христо Христов

преди 10 месеца

До 16 "... но тези суровини ги искат САЩ и ЕС също." - може да ги искат, на трябва да вогат и да ги платят. А не могат. ЕС го доказа в късната есен на 2021 година.

19

Анонимен

преди 10 месеца

14, от 15 месеца Русия воюва срещу около 50 страни. В числото на тези 50 страни са Г-7, Хегемонът и слугите му, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 15 месеца Русия воюва срещу 50 страни със сумарен БВП около половината от световния и богатите, цивилизованите и изключителните никак не могат да я победят. Русия не иска да стига до Берлин, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.

fallback