Снимка: БГНЕС
fallback

Близо 500 000 евро са събрани онлайн в полза на семейството на полицая, който убил подрастващия край Париж, даренията за майката на убитото момче възлизат на 76 000 евро, сочат данни на два сайта, където се събират дарения, предаде БГНЕС.

В поканата за дарения под името „Подкрепа за семейството на полицая от Нантера“ на сайта за дарения Gofundme се казва, че за два дни са събрани 493 166 евро, докато първоначалната цел е била 50 000 евро. Над 24 000 души се включиха в дарения. Призив за дарения на сайта Leetchi в помощ на майката на 17-годишния Наел, който беше убит в Нантер, събра 76 323 евро. В него участваха близо 5000 души.

38-годишният полицай е задържан под стража срещу обвиняемите по дело то за умишлено убийство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

90

Анонимен

преди 10 месеца

Забравя се основното. Това е следствие на евро-американската политика в Изтока и Африка. Безброй бежанци борещи се за живота и възползващи се от лицемерието на разрушителя на родината си, търсят спасение в света му. Следва културен шок, неспособност да живеят по чужди правила, неспособност да си извоюват място в свят, който не е техен и в който в действителност не ги искат, намесва се и чувството за мъст. С няколко думи: Буш не нападна ли Ирак?

89

Съдията Дред

преди 10 месеца

По това време в района е имало 31 ареста на вандали,24 ранени полицая,42 изгорени от протестиращите автомобила,много магазини и офиси с разбити врати и прозорци. На 17-годишния млад протестър са му ЗАПОВЯДАЛИ ДА СПРЕ . Оръжие е било насочено към него ... а той дал газ срещу полицаите и се опитал да избяга като мине през тях.КАКВО да направят ? Да му подарят цветенце ? Ясно е че протестърчетата по цял свят ще са недоволни ама такива като тоя в демократичния свят ГИ ОТСТРЕЛВАТ. БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

88

МЕГДАН ИМА

преди 10 месеца

Щом още не са разрешили на полицаите за една крива дума да те трепе ,пак бива ,ама и това се задава ! Опитват се да отнемат всякакви свободи и права на хората ,казва че ще ти вдигне възраста за пенсия и ти ако протестираш ще те потърпят малко и хайде полицията със газта и палките ! Вече никой не слуша народа ,полиция и бой ! Народа бил ,суверен, суверен ,ама друг път , пълни измишлъотини на книга !

fallback