Снимка: БГНЕС
fallback

11-годишно дете като изгуби съзнание на борда на полет на Turkish Airlines, пътуващ от Истанбул за Ню Йорк. Медицинските служители не са успели да го реанимират след аварийното кацане на самолета в Будапеща и детето е починало, съобщи информационна агенция MTI.

Според информацията, при кацането на полет TK003 в Будапеща на мястото на инцидента е бил изпратен медицински екип, но въпреки спешната намеса на специалистите, детето не е било спасено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Батман

преди 11 месеца

Ето отново ще коментирам ЗАЩО ИМА ПО 8 СТЮРДЕСИ В САМОЛЕТА А ЕДИН ДОКТОР И ЕДИН ОХРАНИТЕЛ НЯМА.. скоро имаше новина за някой пийнал и решил вратата да отвори зада не мирише чакащите го роднини.. кво са толкова важни тия стюрдеси ква полза от тях толкова незнам..

11

Анонимен

преди 11 месеца

Какви ваксини, какви 5 лв? Ако не знаете ваксини НЕ се слагаха на деца под 14. Така, че спрете се с глупостите.Може да е имало вродени проблеми, може да е имало сериозна алергия към нещо в храната.Обаче, българинът без дори да е бил там поставя диагнози!Направо и д-р Хаус може да ви завиди.

10

Анонимен

преди 11 месеца

До ДодоВеднагА разбра какво е, без нищо да знаеш. Браво.

fallback