Снимка: Getty Images
fallback

Ракета е ударила жилищна сграда в Харков, втория по големина град в Украйна. В нея е пламнал пожар, а на мястото са били изпратени спасителни екипи, съобщи областният управител Олех Синехубов, предаде Ройтерс.

"Вражеска ракета е поразила жилищна сграда в центъра на града, в област Киев. Първите признаци са за ракета С-300. Службите за спешна помощ са на място. Информацията за жертвите и щетите се уточнява", заяви Синехубов в Телеграм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Знайко

преди 1 година

До Анонимен гледам голяма концентрация на военни експерти тука....ПВО-то трябва не да е в центъра и уцелените ракети и отломки да падат в крайните квартали, а точно обратното! ПВО-то да е във въмшния периметър и да обезврежда ракетите преди да са навлезли на територията на града, като отломките трябва да падат в празните ниви! Понеже *** нямат достатъчно установки за периметър, някой умник е казал...еми ще защитим само центъра и това е драма за кварталите! Пак....проблеми с втория етаж!

31

Анонимен

преди 1 година

Ракетата е насочена към военен обект военна цел. Защо ПВО я сваля върху ЖБлок е въпрос на който украинското ПВО отговаря.

30

Анонимен

преди 1 година

Защо украинското ПВО се е скрило в жилищна сграда. Компютъра стреля от където му стрелят на него. Те руснаците не са в Харков. Те стрелят към това място от където има стрелба. Украинците защо се крият в жилищни блокове и детски градини.

fallback