Снимка: Pixabay
fallback

Шест са ранените в стрелбата, открита от преминаващ автомобил по хора, намиращи се близо до църква в централната част на Лондон, предаде Би Би Си.

Стрелбата е започнала по времето, когато в църквата Сейнт Алойзиус в Юстън, в Централен Лондон, е имало погребение.

Сред ранените има 7-годишно момиче, което е с опасност за живота.  Друго момиче на 12 години също е ранено, както и четири жени на възраст 21, 41, 48 и 54 години.

По случая  е започнало разследване. На този етап няма арестувани, а нападателите са избягали с колата, от която са стреляли.

Кметът на Лондон Садик Хан определи случилото се като печално и заяви, че е в близък контакт с разследващите от столичната полиция. /Габриела Големанска, БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

him

преди 1 година

Какво - не ви се вярва? По неофициални данни 14 мил. украйнци са влезли в Европа - от тях ще се намерят 14 хил. които ще се хванат за пищаците да контролират разни нелегални потоци на мъни, дрога, плът и др. и те имат опит в това- обучаваха ги 8 год. да вършат това в една съседна държава. Телефонните измамници в Румъния и Бг. са престъпници а в ухания са герои и Европа си затваря очичките! След година, две Европа ще бъде новия Бейрут! "Слава Ухани"

15

him

преди 1 година

Това е само начало. Като огладнеят укр. нацита, след като им спрат помощите - стой и гледай какви стрелби ще си организират по улиците на европеиските градове - ислямиските джихадисти ряпа да ядат! "Слава ухани"!

14

Версии

преди 1 година

1. Мафиотско погребение и някой противников клан се е възползвал от случая, за да ги поизтреби? 2. Някои от новите англичани по този начин са изразили мнението си относно религията на основния ЗАСЕГА етнос на тази държава?

fallback