fallback

Емблематичната елха за Коледа пристигна в Ню Йорк.

Кран издигна 25 метровия норвежки смърч на "Рокфелер Плаза". Дървото, което тежи близо 14 тона, ще бъде украсено с хиляди светлини и увенчано със звезда, инкрустирана с милиони кристали.

90-годишното дърво беше отсечено в четвъртък, след което премина над 300 км, натоварено на камион от Куинсбъри, щата Ню Йорк.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Намръщен

преди 1 година

До М - колкото как се казва празникът знаят, обаче за тях това е просто празник на консуматорството. Да купуват, купуват, купуват излишни неща... и да плюскат, плюскат, плюскат. Краварите са лишени от всякаква духовност. Консумеризмът и алчността са тяхната религия и движещата им сила, както в икономиката им, така и в международните отношения и подклаждането на конфликти

22

Анонимен

преди 1 година

***-неутрално ли е дървото? 328-те пола представени ли са? Еко оценка има ли? Въглеродния отпечатък как е? Проверено ли е дали растението не е агент на Путин, или на Си Ци Пин?

21

Анонимен

преди 1 година

23: защо да икономиват, това важи само за Европа и за робите на изток. Живота в ФАЩ продължава с пълна сила, все още с една заплата мога да си купя 4000 литра бензин а вие колко? ФАЩ доят ЕС и бедните роби които все още се надяват да им паднат визите за да избягат от това блато. ФАЩ го знаят и никога няма да паднат, НИКОГА! и ще продължават да ви точат

fallback