Снимка: Twitter
fallback

Британското министерството на отбраната отхвърли твърденията на Русия, че негови специалисти са участвали в атаки срещу газопроводите "Северен поток" и руския Черноморски флот. „За да омаловажи катастрофалното му справяне с незаконното нахлуване в Украйна, руското министерство на отбраната прибягва до разпространение на неверни твърдения от епичен мащаб“, написа в Туитър министертвото в Лондон.

Oще по темата

Руското министерство на отбраната заяви по-рано, че групата британски военни специалисти, участвала в "терористична атака" срещу тръбопроводите "Северен поток" 1 и 2 на 26 септември, е помогнала за планирането на нападение с дронове в събота срещу кораби в анексирания от Москва Крим. При нападението са били задействани 9 безпилотника и 7 автономни морски безпилотни апарати.

Британското министерство на отбраната каза, че тази "измислена история говори повече за споровете, които се водят вътре в руското правителство, отколкото за Запада"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

баба мара

преди 1 година

наи големият бандит в света кога ще си признае нещо сега както имат индиецначело не очакваите никога истина само прос-то-тии и зло за човечеството

78

Тони

преди 1 година

Почти всички кандидати за психодиспансера са тук. Новите лекарства със сигурност ще свършат добра работа с тяхната депресия. Всеки пише своя версия, според пренебрегнатата си болест, според разстройството на мозъка си, всеки обвинява другия за омразата си, за неуспехите си в Русия. Русия е основният враг за тях. а хората не са такива и президента не е това което искат болни са всяка неудобна новина ги вкарва в лудост в омраза към всичко живо русофобия

77

Джордже Балашевич

преди 1 година

Разбира се, как може най-големите контрабандисти на дрога и най-големите колонизатори, избили милиони хора в завладените територии, да участват в диверсия! Та " това не е в тяхната природа "!

fallback