Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Финландия обмисля изграждането на ограда на част от границата си с Русия, заяви външният министър Пека Хаависто в интервю за съботния брой на испанския вестник El Mundo.

„Сега е много спокойно на границата, няма военни заплахи, защото Русия е концентрирала по-голямата част от войските си в Украйна", каза той. „Но има други варианти за заплахата, като това, което Беларус направи с Полша. При тези условия изглежда, че изграждането на граничната ограда помогна за защитата на територията на Полша", добави външният министър. "И това е дебатът, който водим във Финландия с граничните власти: дали тези инвестиции в определени райони на границата биха били изгодни".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 година

Пука му на някого. Една ограда нищо не е.

28

Анонимен

преди 1 година

Тая ограда не е за 0рките, а за арабелите. Става дума за схемата на Беларус, дето докараха и струпаха на границата с Полша хора от Сирия, Афганистан и подобни.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо ограда?! *** да се убиват на място, ако минат границата и за няколко дена е готова оградата от трупове. А сега сериозно- фейк новини, никой не иска да бяга от Русия. Това е енергийно независим рай, в който всеки има всичко! Ахахахахахаъа, колко жалко е да си крепостен руснак, който не смее един протест да направи да измете жужето. По това руснаците си приличат с нашите русофили- еднакво страхливи са.

fallback