Снимка: БГНЕС
fallback

Канадската полиция съобщи, че един от двамата заподозрени за убийството на 10 души при поредица от намушквания, е бил открит мъртъв, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес. Нараняванията по тялото му не говорят за самоубийство, посочиха органите на реда.

Oще по темата

Според полицията другият заподозрян, който е негов брат, може да е ранен и още се издирва.

Началникът на полицията в Риджайна Ивън Брей съобщи, че 31-годишният Деймиън Сандерсън е открит мъртъв и по всяка вероятност 30-годишният Майлс Андерсън се намира в Риджайна, в провинция Саскачеван, съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Unknown

преди 1 година

100% брат му го е издумкал...

9

Анонимен

преди 1 година

Хайде сега на всички дето пишат за индианците да ги светна, че Деймиън Сандерсън този от ляво на снимката всъщност е бял и има британски паспорт. Сложили тук 2 снимки у форума и всички спекулират. За другия все още чакам да излязат данни да видим макар, че с тая фамилия да не казвам голяма дума, ама ще се окаже от шведските кюрди дето ги издирва Ердоган. Само времето ще покаже.

8

Петров

преди 1 година

За братя Галеви: продаваха дрога с протекцията на БСП и Румен Петков. После дойде Бойко и сложи свои хора за дрогата. Как имат лице хора като Бойко или Румен Петков да се явяват на избори като са извършили хиляди престъпления? А за канадските юнаци - някакви индианско-азиатски черти имат, тоест са като Путин - влече ги насилието и убийствата.

fallback