Снимка: БГНЕС
fallback

Кралица Елизабет II няма да присъства на благодарствената служба днес, която е част от тържествата по случай 70-годишнината й на престола, след като почувства "известен дискомфорт" по време на тържествата вчера, съобщиха от Бъкингамския дворец.

"Кралицата много се наслади на днешния парад за рождения си ден и на полетите, но изпита известен дискомфорт", заявиха от двореца вчера. "Като взе предвид пътуването и активността, необходими за участие в утрешната национална благодарствена служба в катедралата "Сейнт Пол", Нейно Величество с голямо нежелание заключи, че няма да присъства", съобщиха от Бъкингамския дворец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

злобар

преди 1 година

Това е Величественният ум на великия "САХИБ" на планетата Земя ! ТЯ e на път към ОТВЪДНОТО но СЛЕДАТА и ВОНЯТА която оставя след себе си ще тегне още дълго над ЧОВЕЧЕСТВОТО ! ! !

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен15А ние щото не плащаме луди пари за капризите на нашите управляващи. Ти знаеш ли, че са разкарвали правителствения самолет до Сидни, разби се за наша сметка, за да могат няколко наши политици да идат да гледат представление в прочутата опера? И това е само един пример.Та по-добре да храним кралицата, която предвид възрастта си е доста по-умерена в харченето, отколкото нашите, които като се видят с власт харчат като за последно, защото не се знае дали ще има следващ мандат.

11

Анонимен

преди 1 година

Нещо явно им се случва в главите на имащите власт, за да не искат да я пускат! Чудо голямо , че била кралица, да се оттегля вече тази мумия! Тъпите англичани още плащат милиарди за тази небивалица- кралица да имат!

fallback