Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Беларуското правителство утвърди списък на държавите, които смята за "неприятелски".

В него влизат страните от Европейския съюз, Австралия,  Албания, Великобритания, Исландия, Канада, Лихтенщайн, Нова Зеландия, Норвегия, Северна Македония, САЩ, Черна гора, Швейцария, предаде ТАСС, позовавайки се на днешна публикация в беларуския национален правен портал.

Решението влиза в сила от официалното му публикуване.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 2 години

Гледам разни драскачи се упражняват да плюят по Беларус. Аз съм имал честта да бъдат там и мога да кажа че контрастите с "европейска" България са огромни. Три неща прави впечатление че липсват в Минск-бездомни кучета, просяци и графити. Чисти и отлично асфалтирани улици. Няма фасове и пликове, няма кал. Доволни, усмихнати и добре облечени хора. Нещо което го няма от България-много млади хора и деца. За аутобаните на Беларус не само България може да мечтае, но и държави "отличници" като Словакия.

36

Анонимен

преди 2 години

"Дали Русия ще обяви Сърбия и Унгария за неприятелски страни след като гласуваха да ги изгонят от съвета по правата на човека в ООН?" - На Русия вече са и останали толкова малко приятели, че много внимават кой обявяват за неприятел. Иначе ще си останат сами със Севрна Корея.

35

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко пак *** гащите пред Путин. И то на финала, когато Путин вече губи войната. Грешна страна избра и ще го свалят собствените му хора.

fallback