Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Бразилският президент Жаир Болсонаро е бил приет вчера в болница, след като се е почувствал зле, но сега е добре, предаде Ройтерс, цитирайки изявление на министъра на комуникациите Фабио Фариа за агенцията.

Фариа потвърди появилата се вчера информация, че Болсонаро е откаран във Военната болница в столицата Бразилия за изследвания. Според Фариа той е имал коремни болки, затова е отишъл в болницата, тъй като в миналото е имал проблеми с проходимост на червата.

През януари Болсонаро бе хоспитализиран с подобни оплаквания. Не се стигна до операция, проблемът, който е последица от раняване в корема, беше отстранен. През 2018 г. Болсонаро бе наръган с нож в корема по време на предизборна кампания.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Този е комунист, краде като разпран със семейството си и приятелите си които сложи на хубави места във властта. И имаше наглостта да каже, че бразилският народ не можели да го свалят от власт, само бог можел според него. Нагъл, некомпетентен и зъл както го описват сънародниците му.

12

Анонимен

преди 2 години

"Болсонаро преди 2 дни категорично отхвърли предложението на САЩ Русия да бъде извадена от Г20 и гласува против" - цялата драма идва от факта, че след като САЩ започнаха да въоръжават Австралия с ядрени подводници Болсонаро поиска същото от САЩ, но те му отказаха и той отиде при руснаците, които се съгласиха. Същото стана и в Украйна - Янукович искаше кеш от ЕС и централната банка, те му отказаха и той поиска кеш от Русия. САЩ и Е.С. дават само, ако си им на колене и повтаряш квото кажат.

11

Анонимен

преди 2 години

Откакто кара ковид, болсонаро не е добре и периодично влиза в болница. Иначе е антиваксър и щяха да го дават на международен съд , за геноцид.

fallback