Снимка: БГНЕС
fallback

НАТО не може да гарантира, че няма да се разширява с нови страни. Това заяви германският канцлер Олаф Шолц в интервю за вестник „Зюддойче Цайтунг“.

„Всички знаем, че трансатлантическият отбранителен алианс е необходим. Като демократични държави ние обединяваме в рамките на НАТО нашите интереси в сферата на отбраната“, подчерта германският канцлер.

Шолц подчерта, че НАТО не може да даде гаранция на Русия, че няма да се разширява в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

159

Boris

преди 2 години

Чух че някъде американски *** щял да праща войски в България,ами да си воюват в Америка тия ***,на всякъде по света сеят смърт и разруха вода войни само на чужда тер.

158

Gogo

преди 2 години

Като не могат да дадат гаранции , че НАТО няма да се разширява има две възможности :1.Нато се саморазпуска2.Приемат Русия в НАТО за пълноправен членСветът е глобализиран , прекалено взаимообвързан , така че мирът няма алтернатива.

157

Анонимен

преди 2 години

Кво станА със съюзниците от ВСВ? Май по-добре човек да не се съюзява с тях, Русия се изтегли от Германия но Англия, Канада и САЩ все още имат окупационни корпуси там 80 години след приключване на войната. В Япония също, докато Русия освен Курилските острови други интереси не е гонила там.САЩ заедно със англосаксофонския слугинаж е най-големият агресор на планетата и това може да се промени само с бойкот на всичко, произведено в тоя край на света, включително използването на валутата им.

fallback