Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

Българските граждани, блокирани на летището Франкфурт - Хан, са добре и очакват да излетят за София в 20.15 ч. местно време, съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Oще по темата
Служители на генералното ни консулство във Франкфурт са на място, като са предоставили на нашите сънародници продукти от първа необходимост - вода, храна, лекарства, памперси, хигиенни материали.

Летищните власти са потвърдили, че не се очаква закъснение при излитането на самолета, както беше обявено по-рано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 2 години

Това изобщо не е във Франкфурт

23

стига с тези

преди 2 години

Като бях моряк преди пандемията и тестовете, сме висели по 15-20ч и то в Южна Америка и Азия и никой не му е идвало наум, да се обади някъде, освен на жена си, майка си или на гаджето! Имало е случай в зап. Африка, да се чака единственият полет в Сряда до Париж!! По принцип бюджетните ги създадоха, за да е евтино, но хората са доста ппро сти и все имат претенции. Ако бяха някакви супер важни клечки, щяха да летят с частен самолет. За няколко Евро-толкоз!

22

Анонимен

преди 2 години

До 10 Стига с тия Никой не е длъжен на тия индивиди с нищо. Точно обратното - сега не е време за развлекателни пътувания. В Канада на 30 Декември чартърен полет от Монреал до Канкун (Мексико) е бил пълен с т.н. инфлуенсъри, тв звезди и просто млади хора, които произхождат от най-богатите семейства в Монреал и околностите. Те правят парти на самолета и го публикуват в мрежите.. . . . . . . ПУСТА ЗАВИСТ БЪЛГАРСКА, АМИ АКО БЯХА ПАДНАЛИ?

fallback