fallback

Твърде много хора в напреднала възраст с Covid-19 биват хоспитализирани, каза днес британският премиер Борис Джонсън. Той окуражи гражданите, които спадат към одобрените групи, да си поставят подсилваща доза ваксина, за да противодействат на отслабването на имунитета от първоначалната ваксинация, предаде Ройтерс.

"Започваме да виждаме как твърде много възрастни хора влизат в болницата. За жалост ваксините срещу коронавирус отслабват в един момент", каза Джонсън.

"Подсилващата доза е нещо много ефективно. Тя е нещо чудесно. Хората получават 95 процента повече защита... Ако са минали повече от 5 месеца от ваксинацията ви, може да резервирате час за подсилваща ваксина онлайн", допълни той. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 2 години

И днес да го изритат тоя левендурин ингилизите ще е с година закъснение......Да, българските ритардофили са най напре в Света! Нямат стигане! :))))))))))))

49

Анонимен

преди 2 години

И днес да го изритат тоя левендурин ингилизите ще е с година закъснение.

48

Анонимен

преди 2 години

добре де, не разбирам нали фармите щяха да правят уж нова разработка на ваксата така че да действала на делтата, та сега въпроса ми е, де е тая нова вакса, нали по новия им метод ставаше ей така за 3-4 месеца най-много, ЗАЩО НЯМА НОВА ВАКСА!! определено ми мирише на канспирация, нищо не могат да измислят, щото е предвидено точно това да ни слагат!!! и не разработено от днес за утре както ни излъгаха

fallback