Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Северна Корея извърши успешни изпитания на крилати ракети с голям обсег, предаде Ройтерс, като се позова на Корейската централна телеграфна агенция (КЦТА).

Пробните изстрелвания са били извършени през уикенда.

Ракетите са прелетели 1500 километра, преди да поразят целите си, и са паднали в севернокорейски териториални води.

Агенция Йонхап съобщи, цитирайки КЦТА, че изпитанията на новия тип крилати ракети са били извършени след две години изследователска дейност.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Krom

преди 2 години

До до 14 - дори и Уики-то си преписал куцо. Производители - не износители. И каквото произведат го изяждат. След това, си доразвил "мисълта" си като си наблегнал на раждаемостта. Гениално. Раждаемостта в Африка е огромна - но ти не би живял в Африка, а тя се опитва да се пресели в Европа. По същия начин, северно корейците бягат в Южна Корея. Така че, айде не пробутвай тея криви краставици моля!

15

до 14

преди 2 години

Що? Ти живял ли си там? Аз не съм. Ама гледам официалните статистики. В ТОП 10 са на износителите на плодове. Е с шепа ориз дневно си увеличеха населението с 10 милиона за последните 20 години. Колкото две Българии. Представяш ли си ако ядяха по две шепи ориз на ден :)

14

Krom

преди 2 години

До Йо - ти би ли живял в тази "горда и независима" държава? Дълбоко се съмнявам. Какво ще кажеш вместо да се тъпчеш с това което се тъпчеш, да похапваш шепа ориз? Вместо да изливаш полуцията си на тема Велика Северна Корея - да чакаш да ти пуснат тока, а като го пуснат - да нямаш Интернет, какво остава за компютър? И на път за работа да яздиш балистична ракета вместо да си караш колата? Аман от смешници които се "възхищават" на Северна Корея щото са абсолютни лузъри на живо.

fallback