Снимка: Pixabay
fallback

Правописна грешка доведе до арест на американка. Млада жена е арестувана в Хавай заради фалшив ваксинационен сертификат.

Причината – в документа името на ваксината Moderna е било изписано с правописна грешка.

24-годишната американка твърдяла, че е ваксинирана в Делауеър, но медицинските документи показвали друго, предаде Нова тв.

Тя е арестувана на летището при опит да се прибере в Илинойс и е прекарала в ареста няколко дни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

US Immigrant

преди 2 години

До Точно --- За кой "европейски" и какъв "американски" вариант на филма "Бразилия" иде реч, че нещо не вдянах. От Тайм Скуеър имам три DVD с филма, където второто ДиВиДи е с "изрезките", а третото - интервюта със създателите на филма и актьорите.

17

US Immigrant

преди 2 години

Само неграмотни индивиди могат да оспорват и дават минуси на Оберщурмбанфюрер, защото човекът е абсолютно прав. В първото издание на "До Ч(Ш)икаго и назад" е ЯСНО написано от Дядо Алеко - ШИКАГО, а не Чикаго - град намиращ се в щата Илиной, но после разни БАНяджийски транслейтъри, дето разбират английски само тогава, когато го четат са ударили яка редакция на алековото произведение и са поправили Шикаго на Чикаго, считайки Константинов за неук. Това е палажението тавагишчи.

16

Точно

преди 2 години

като във филма Бразил. Горещо препоръчвам. Но трябва да се гледа европейският вариант, защото американският е кръцнат няколко минути преди края за да е по-лесно смилаем.

fallback