Снимка: БГНЕС
fallback

Индия регистрира рекорден брой случаи на заразяване и на смърт от КОВИД-19 за денонощие, съобщи Ройтерс.

За последните 24 часа са установени 412 262 новозаразени, с което общият им брой надхвърли 21 милиона, по данни на здравното министерство.

Броят на починалите достигна 230 168, след като от вчера бяха регистрирани нови 3980 смъртни случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 2 години

По смъртност може само да ни дишат прахта , ние скоро ще ударим световен рекорд, но никой тук не го вълнува този въпрос, даже се хвалят, че сме се справили чудно, направо не сме усетил трета вълна!

44

Анонимен

преди 2 години

Някой спомена, че реалните числа в Индия са сигурно 10 пъти по високи от официалните. Дори така да е, това ги приближава до нашата ОФИЦИАЛНА бройка умрели. Обаче, директно сравнение с предходни години показва, че умрелите в България са 3 ПЪТИ повече от официално обявените. Фактически за момента със сигурност водим на Индия по реална смъртност.

43

Анонимен

преди 2 години

Накрая кво, Индия има по-малко смъртни случаи на глава от населението. Все ни плашат с други страни. Преди беше Италия, Испания и т.н. И щяло да има планина от трупове като в еди-къде-си. Какво се оказа, смъртността в България е по-висока и пак няма трупове. Тук при нас в момента сега е най-страшното. По-зле няма. И се вижда, че най-страшното на този вирус не е нищо особено.

fallback