Антъни Блинкен. Снимка: БГНЕС
fallback

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен потвърди в четвъртък ангажимента на Вашингтон за суверенитета, териториалната цялост и независимост на Украйна по време на посещението си в Киев в знак на подкрепа след масивното натрупване на войски от Русия.

„Тук съм наистина по много проста причина, която е, за да потвърдя - от името на президента Байдън - силно - нашата ангажираност към партньорството между нашите страни, нашата ангажираност към суверенитета, териториалната цялост и независимостта на Украйна“, каза той по време на първата визита в Киев от високопоставен американски служител при Байдън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 2 години

ХАХА КРАВАРЕТЕ У ПЪТЯ НЕ МОГАТ ДА ВЪРВЯТ ПОДКРЕПИТЕЛИ ААХАХАХ САМО ДЕТ У ПЪТЯ НЕ МОГАТ ДА ВЪРВЯТ

42

Отвратен

преди 2 години

До АнонименСамо в мокрите сънища на ***---които като гръмне пиратка и се свиват на кравай под масата хахаххаха Абе ти в кой свят се намираш бе кой ещ пострада повече от газово ембарго икономиката на Европа или на Русия..Русия изнася за Китай НАЙ-СИЛНАТА ИКОТОМИКА В СВЕТА без ресурси джендърите в европа ще окапят! Първата зима без газ и Меркел ще я изгонят с камъни хахах само да не се ядоса Путин, че следващият 9 май да не е в Берлин хахах

41

Анонимен

преди 2 години

До ананимен 62, Петролно-газово ембарго казваш, добре, само дето аз не съм чул руснаците да са молили някой да му прадават нефт и газ. По скоро май други държави се надяват Русия да не им спре доставките. Ти знаеш ли изобщо колко са 1 трилион $?

fallback