Снимка: БГНЕС
fallback
Товарен кораб и рибарска лодка са се сблъскали край индонезийския остров Ява. Седемнадесет души са в неизвестност, предаде Асошиейтед прес.
 
Рибарската лодка, на която е имало 32 души, се е преобърнала след сблъсък с товарния кораб "Хабко пайъниър" късно снощи, съобщи ръководителят на местната спасителна агенция Деден Ридванся.
 
15 от рибарите са били спасени, а местните им колеги издирват останалите 17, съобщи Висну Вардана, говорител на агенцията за морски транспорт. Транспортният кораб е бил натоварен със суров петрол от Борнео.
 
Той е бил изтеглен на брега, след като витлото му се оплело в рибарската мрежа, според спасителната агенция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

У

преди 3 години

Явно след случая със Суец канал преглеждате морските инциденти, но това е ежедневие, а не новина. Има специализирани сайтове и официални бюлетини които се следят от работещите в тази сфера и пращат информация или препоръки към корабите. В района на Далечния изток стават по-няколко дневно, постоянно има потънали, заседнали, изоставени и какво ли не..Изобщо трябва само за това да ни информирате

3

Анонимен

преди 3 години

Многохилядни пасажи от сельодка полегнаха по югозападния бряг на о. Сахалин.Местните събират рибата с кофи, ведра, варели, джипове, камиони.

2

Анонимен

преди 3 години

В Аман се случват далеч по-интересни събития. Разкрит е заговор срещу краля.Абдала II извършва масови арести на превратаджии.

fallback