Снимка: БГНЕС
fallback

Стрелбата в берлинския район Кройцберг, при която бяха ранени четирима души, е започнала след конфликт между мъже. Това съобщиха в общо изявление полицията и прокуратурата в германската столица Берлин, предаде ТАСС.

"Тази сутрин в Кройцберг четирима мъже бяха тежко ранени след свада", се казва в документа.

Oще по темата
По предварителни данни граждани чули около 04.00 ч. местно време изстрели и сигнализирали в полицията. Пазителите на реда открили на местопроизшествието трима пострадали, а още един ранен скочил в близкия канал и бил изваден от спасители.

Всички пострадали са настанени в болница. Води се разследване.

Прокуратурата съобщи в Туитър, че инцидентът е станал "в средите на организираната престъпност". Срещу "неколцина" души са образувани дела за опит за убийство.

Изстрелите са прозвучали близо до седалището на Германската социалдемократическа партия, но правоохранителните органи са на мнение, че събитието няма политически подтекст. Други подробности засега не се съобщават, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 години

Полицията е жив "кашаТ" оня ден в момент когато във Франция уж всички от МВР-то са под тревога , един натръшка 4 жандарми отишли по сигнал- ще рече подготвени за проблеми... Днес ако решат бандите да завземат някой град ще минат годни докато политиците решат дали е политкоректно да се вземат мерки срещу бандити от определено малцинство-

12

Ако...

преди 3 години

Да не са си викали "алак по ташах ме бар"?

11

Анонимен

преди 3 години

Явно не са били кореняци германци...Това ли искат немците наистина ?!

fallback