Снимка: БГНЕС
fallback
Седем души са били арестувани на петролен танкер близо до британските брегове след инцидент, при който са били замесени нелегално качили се на борда пасажери, предаде БНР.
 
Операцията, в която участие са взели и британски спецчасти, е продължила точно 9 минути. Това съобщи кореспондентът на Би Би Си по въпроси на отбраната Джонатан Бийл. 
 
Намесата на военните била поискана след като нелегално качилите се на борда на плаващия под либерийски флаг танкер "Нейв Андромеда" станали агресивни. Екипажът успял да се заключи в специалното помещение, предвидено за подобни извънредни ситуации. 
 
Танкерът е собственост на гръцката компания "Невиос" и е пътувал от Лагос в Нигерия за рафинерията "Фоули" край Саутхемптън, но не се отбивал никъде по пътя си. 
 
Според информация на компанията, екипажът е бил информиран за нелегалните пасажери. Намесата на десантчиците е станала след подаден сигнал от екипажа, когато танкерът вече е наближавал остров Уайт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 3 години

Аз бих ги метнал зад борда, но нали съм човек от ес - де е меркел да и ги предам лично :)

5

Нет человек

преди 3 години

Що бе идеята е гениална изпълнима и решава всички проблеми.Или май някой ням интерес да бъдат решени проблемите а те да съществуват винаги и да ги изпоозва ьа липна угода.Нека помислим кой ли би могъл да има полза от това.

4

Анонимен

преди 3 години

До Нет человекСтига си приказвал глупости.

fallback